Υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων για την προκήρυξη 6Κ/2019 του ΑΣΕΠ

Η προκήρυξη αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εβδομήντα πέντε (75) θέσεων τακτικού προσωπικού Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.).

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 21 Οκτωβρίου ημέρα Δευτέρα και λήγει στις 5 Νοεμβρίου 2019,ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00.

Συγκεκριμένα οι ειδικότητες των θέσεων που προκηρύσσονται ανά κατηγορία εκπαίδευσης είναι οι εξής:

Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Τ.Ε.) :

ΤΕ Τελωνειακών, ΤΕ Τελωνειακών-Ηλεκτρολόγων/ Ηλεκτρονικών, ΤΕ Τελωνειακών-Μηχανικών και ΤΕ Τελωνειακών-Πλοιάρχων

Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Ε.) :

ΔΕ Τελωνειακών, ΔΕ Τελωνειακών-Ναυκλήρων

Για να διαβάσετε την προκήρυξη και να δείτε αναλυτικά τις θέσεις πατήστε εδώ.

Στο ORGANOSIS μελετάμε εξατομικευμένα κάθε περίπτωση υποψήφιου και τον ενημερώνουμε για τα απαραίτητα δικαιολογητικά που απαιτούνται. Συμπληρώνουμε την ηλεκτρονική αίτηση του ΑΣΕΠ και δομούμε τον φάκελο του υποψηφίου , με προσοχή και στόχο την κατάθεση ενός άρτιου κατατιθέμενου φακέλου στον ΑΣΕΠ. Ο τρόπος δουλειάς μας, η δομή του γραφείου μας και η πολυετή μας πείρα στις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ διασφαλίζουν για τους πελάτες μας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στους διαγωνισμούς.

Για αυτόν τον λόγο σας ζητάμε όσοι επιθυμείτε να συνεργαστούμε να επικοινωνήσετε σύντομα μαζί μας για να κλείσουμε ραντεβού και να προχωρήσουμε την αίτηση σας. Στις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ τηρούμε απόλυτη σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.Τηλ:2651083886, 2651076045