Υποβολή αιτήσεων για την ΣΟΧ2/2019 του ΟΑΕΔ

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για την συμμετοχή στην ΣΟΧ2/2019 του ΟΑΕΔ. Αφορά την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά ενενήντα ένα (91) ατόμων, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των βρεφονηπιακών παιδικών σταθμών του Ο.Α.Ε.Δ. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι στις 2 Ιανουαρίου ημέρα Πέμπτη.

Για να διαβάσετε την πρόσκληση πατήστε εδώ

Πιο συγκεκριμένα οι θέσεις στη Περιφερειακή Ενότητα Ηπείρου είναι οι εξής:

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

ΦΟΡΕΑΣ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ

ΤΕ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ

ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

3

ΥΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

1

 

Στο ORGANOSIS μελετάμε εξατομικευμένα κάθε περίπτωση υποψήφιου και τον ενημερώνουμε για τα απαραίτητα δικαιολογητικά που απαιτούνται. Συμπληρώνουμε την ηλεκτρονική αίτηση του ΑΣΕΠ και δομούμε τον φάκελο του υποψηφίου , με προσοχή και στόχο την κατάθεση ενός άρτιου κατατιθέμενου φακέλου στον ΑΣΕΠ. Ο τρόπος δουλειάς μας, η δομή του γραφείου μας και η πολυετή μας πείρα στις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ διασφαλίζουν για τους πελάτες μας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στους διαγωνισμούς.

Για αυτόν τον λόγο σας ζητάμε όσοι επιθυμείτε να συνεργαστούμε να επικοινωνήσετε σύντομα μαζί μας για να κλείσουμε ραντεβού και να προχωρήσουμε την αίτηση σας. Στις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ τηρούμε απόλυτη σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.Τηλ:2651083886, 2651076045